Møbelmontasje – hva leverer vi?

By
2 Minutes Read

Profesjonell Møbelmontasje

Om Vår Tjeneste

Vår profesjonelle møbelmontasjetjeneste tilbyr deg en forutsigbar måte å få dine møbler montert av våre egne kompetente montører. Vi forstår at møbelmontasje kan være en utfordrende oppgave, derfor har vi dedikert oss til å levere en tjeneste som sikrer at dine møbler er montert korrekt, sikkert og av våre egne montører.

Pedro montasje

Våre Fordeler

Ekspertise i Montasje: Vårt team består av erfarne montører med kompetanse i montasje av kontormøbler, pallereoler, lagerreoler, arkivskap og kontorinnredning. De følger nøye produsentens instruksjoner for å sikre høy kvalitet i montering, samt deltar på kurs og opplæring hos de ulike leverandørene.

Sikkerhet er Prioritet: Vi følger strenge sikkerhetsprosedyrer for å beskytte våre montører og ditt kontorlokale. Riktig løfteteknikk og bruk av personlig verneutstyr er standard praksis, samt utstyr av høy kvalitet.

Kvalitetskontroll: Etter at monteringen er fullført, utfører vi en nøye kvalitetskontroll for å sikre at alt er riktig montert og fungerer som det skal. Eventuelle løse skruer eller bolter strammes og justeringer gjøres om nødvendig, ofte kan dette være en oppfølging som skjer etter noen uker/måneder.

Estetisk Tilnærming: Vi forstår at møbler ikke bare handler om funksjonalitet, men også om estetikk. Vi sørger for at møblene ser så flotte ut som de er ment å være.

 

Designer’s Saturday 2023

Designers’ Saturday er det største og viktigste møtestedet for design og interiørarkitektur i Norge. For 6000 besøkende og 170 utstillere er DS en kilde til inspirasjon, faglig oppdatering og sosiale møteplasser. Driver du med design i Norge – er det her det skjer!

Under dette årets Designer’s Saturday var vi så heldige å få montere møbler for Fritz Hansen, ISKU og Icons of Denmark. Her snakker vi kvalitet!

Hvordan Vår Tjeneste Fungerer

  1. Bestilling: Kontakt oss for en avtale. Vi vil diskutere dine behov og gi en estimert tid for montering. Vi tilbyr også rammeavtale for bedrifter/møbelleverandører som trenger jevnlig bistand på montasjetjenester fra oss.
  2. Montering: Vårt team kommer til kontor, showroom eller event på avtalt tidspunkt og utfører montasjen i henhold til produsentens retningslinjer, eller som oftest i sammenheng med flytteprosjektet.
  3. Kvalitetskontroll: Etter fullført montering, gjennomgår vi grundig kvalitetskontrollprosessen for å sikre at alt er i orden.
  4. Ferdig Resultat: Du kan glede deg over dine ferdigmonterte møbler, trygg på at de er skrudd sammen slik de skal være skrudd sammen!

 

Hvorfor Velge Oss?

Vår møbelmontasjetjeneste er ikke bare en tjeneste; det er en investering i kvalitet og trygghet. Vi er lidenskapelige for å levere tjenester som gir glede i mange år fremover. Velg oss for vår kompetanse og øye for detaljer. La oss gjøre din møbelmontasjeopplevelse enkel og problemfri – enten det er for kontoret eller på vegne av kundene. Noen av grunnene til at møbelleverandører velger oss er fleksibiliteten rundt prosjekter, at man ikke vil ta risikoen ved å ansette montører selv, og at våre montører alltid viser god forståelse og kompetanse.

Vi har kontorer som leverer møbelmontasje i Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen og Stavanger – men kan bistå ved større prosjekter i hele landet.
Kontakt oss i dag for å avtale din møbelmontasjetjeneste, og opplev forskjellen det gjør å jobbe med fagfolk.

 

Kristian Haughom
Markedsansvarlig
+47 993 19 785
kristian.haughom@firstmovergroup.no

 

 

Picture of Kristian Haughom

Kristian Haughom

Markedsansvarlig / Marketing Manager
+47 993 19 785
kristian.haughom@firstmovergroup.no

Author