Silje Helland Blir Regionleder for Rogaland og Agder

By
1 Minute Read

Stavanger, 28. mai 2024 – Vi er stolte av å kunne annonsere at Silje Helland har blitt utnevnt til regionleder for Rogaland og Agder hos First Mover Group. Hun overtar de respektive områdene fra Tobias Holmen Johansen som frem til nå har hatt ansvar for Viken, Vestfold, Telemark og Rogaland/Agder - han fortsetter med sitt ansvar for Viken, Vestfold og Telemark.

Silje har vært en del av vårt team som prosjektleder, der hun har styrt en rekke prosjekter med stor suksess og positive bemerkelser hos kundene våre i Rogaland og Agder. Hennes engasjement, faglige dyktighet og evne til å levere førsteklasses resultater har gjort henne til en uvurderlig ressurs for oss. Hun har, sammen med Joakim Neresen, bidratt til en sterk lokal utvikling av merkevaren de siste årene.

 

2K2A6765-2
Silje Helland og Joakim Neresen (under ledelse av Tobias Holmen Johansen) har sammen utviklet den operative avdelingen i Stavanger de siste årene.

 

anders-sirkelquoteVi har ansatt Silje Helland som Regionleder ved Stavanger-kontoret. Tobias har holdt i dette midlertidig og hun har hatt ansvaret mens Tobias nylig har hatt foreldrepermisjon.

Silje har arbeidet som prosjektleder/rådgiver for alle leietakerne som skal inn i K8-bygget til Base Property, som for øvrig er meget imponert over FMG representert primært ved Silje.

I tillegg mener vi at Silje har flere gode egenskaper som er viktig for å utvikle Stavanger-regionen. Hun har inntekts- og kostnadsfokus, hun er litt kremmer i positiv forstand og inntrykket er at hun håndterer de ansatte på en god måte. Nå har vi også vunnet en rammeavtale med Rogaland Fylkeskommune som vi håper kan være en plattform for å utvikle denne regionen fremover. Vi gleder oss til fortsettelsen! ,  sier Anders Bjerke,  CEO i FMG Norge.

I hennes nye rolle som regionleder vil Silje ha ansvaret for å styrke og utvide våre relasjoner med kunder, finne nye forretningsmuligheter, og lede vårt team i regionen med samme entusiasme og profesjonalitet som har kjennetegnet hennes arbeid hittil.

 

Nytt kontor i Rogaland / Agder?

silje-helland2-1

Silje Helland
Regionleder Rogaland / Agder
Mobil: +47 484 40 742
silje.helland@firstmovergroup.no

 

 


Om First Mover Group: First Mover Group er en ledende aktør innen prosjektledelse og flyttetjenester, dedikert til å tilby skreddersydde løsninger som oppfyller kundens unike behov.

Picture of Kristian Haughom

Kristian Haughom

Markedsansvarlig / Marketing Manager
+47 993 19 785
kristian.haughom@firstmovergroup.no

Author