Karriere

Oversikt over våre ledige stillinger

Vil du være med å utvikle deg
sammen med oss?

Hos First Mover Group gir vi deg muligheten til å være med i et markedsledende kompetansemiljø med kontorer i Norge, Danmark og Tyskland.

Vi er på jakt etter talentfulle og engasjerte enkeltpersoner som deler vår lidenskap for å utforske nye muligheter og drive positiv endring. Hos oss får du sjansen til å jobbe med landets aller største bedrifter og være en del av et dedikert team som gir mulighet for personlig utvikling og nettverksbygging med kunder og samarbeidspartnere.

 

Hvorfor velge First Mover Group?

  1. Innovasjon: Vi tror på å være først ute i utviklingen av nye løsninger og teknologier, og lede an i bransjens utvikling og innovasjon. Som en del av vårt team vil du ha muligheten til å være med på å skape innovative løsninger som former morgendagens verden innen næringseiendom, samtidig som vi også skal etterlate oss minst mulig fotavtrykk for miljøet.

  2. Utfordringer: Hos oss vil du møte utfordringer som gir deg muligheten til å vokse og utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg vil man også tilegne seg utrolig spennende muligheter til å bygge et solid nettverk i bedriftsmarkedet. Vi verdsetter kreativitet, initiativ og en løsningsorientert tilnærming til utfordringer i hverdagen. 

  3. Samhold: Vi tror på samarbeid og teamarbeid. Hos First Mover Group vil du bli en del av et inkluderende miljø hvor du kan dele kunnskap, erfaringer og ideer med kollegaer, samtidig som vi også tror på frihet under ansvar i store deler av arbeidshverdagen.

  4. Karrieremuligheter: Hos oss får du muligheten til å ta styringen over din egen karriere og utforske ulike veier for faglig og personlig vekst. Gjennom dialog med et bedriftsmarked med Nordens største selskaper, har man gode muligheter og forutsetninger for å lykkes med nettverksbygging også eksternt med kunder og samarbeidspartnere.

Hvis du ønsker å være en del av vårt team og ta del i spennende prosjekter innen teknologi og innovasjon, så oppfordrer vi deg til å utforske våre ledige stillinger eller sende en åpen søknad dersom ingen utlyste stillinger passer.

 

Våre utlyste stillinger:

 

Ingen utlyste stillinger for øyeblikket

SEND OSS GJERNE EN

Åpen Søknad