Hjem | Nyheter | Ny CEO i First Mover Group – vil drive videre internasjonal ekspansjon
First Mover Group | 04.12.2020
Nyheter

Ny CEO i First Mover Group – vil drive videre internasjonal ekspansjon

Eirik Arnø er ansatt som ny CEO i First Mover Group. Eirik kommer fra vekstselskapet Data Respons der han blant annet har hatt ansvar for strategiarbeidet i konsernet. Han vil tiltre stillingen 1. oktober. Nåværende CEO, Tore Martinsen fortsetter som styreleder, men vil også ha en aktiv rolle som rådgiver med fokus på forretningsutvikling og M&A.

Eirik er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Forut for Data Respons, jobbet han med forretningsutvikling i Aker Solutions med fokus på M&A og strategi. Han har også 8 års erfaring fra konsulentbransjen som partner i Cardo Partners.

«Jeg ser frem til å bli en del av og lede et selskap med så mange engasjerte og dyktige medarbeidere. Selskapet har vært igjennom en fantastisk reise de siste 14 årene og er i ferd med å etablere seg som en ledende aktør i Norden. FMG skal fortsatt være et fremoverlent selskap med klare ambisjoner om videre utvikling og internasjonal vekst», sier Eirik Arnø, påtroppende CEO.

«Vi er svært fornøyde med å få Eirik med på laget. Han bringer med seg en strategisk tankegang, nye perspektiver og erfaringer fra børsnoterte selskaper. Vi er overbevist om at han, sammen med resten av teamet, vil løfte FMG i den neste vekstfasen», sier Tore Martinsen, styreleder i FMG.

Kontakt meg angående denne artikkelen

Kontakt meg

Article detail form
*Ved å sende inn dette skjemaet godtar du vår personvernerklæring.