First Mover Group satser – Ny byggteknisk rådgiver

By
1 Minute Read

First Mover Group sin rådgivningsavdeling Realia har hentet Kenneth Olstad fra Bico, som skal jobbe med byggteknisk rådgivning på vegne av FMG Realia sine kunder.

Denne ansettelsen markerer rådgiver nummer 12 for selskapet vårt, hvorav fire er byggtekniske rådgivere, noe som ytterligere styrker selskapets evne til å levere rådgivningstjenester innen eiendomssektoren.

Den nye byggtekniske rådgiveren, som har lang erfaring innen bygg- og eiendomsbransjen, vil spille en viktig rolle i selskapets videre satsing på leietakerrådgivning. Dette er en strategisk beslutning som er i tråd med FMG/Realia sitt mål om å være et klart førstevalg innen rådgivning for leietakere i Norge.

Vi opplever økt etterspørsel etter byggeteknisk kompetanse fra kunder som ønsker bistand i møte med en profesjonell motpart.

Vi er derfor veldig stolte og glade for å kunne ønske Kenneth Olstad velkommen til oss!

Eirik Arnø, CEO – FMG/Realia

 

For tiden bistår vi flere store prestisjeprosjekter, blant annet Nasjonalmuseet som vi har bistått siden 2018 med alt fra byggteknisk rådgivning til spesialtransport av kunst.

Nasjonalmuseet Overview Photo Iwan Baan

Vi har som mål å hjelpe leietakere med å ta mer informerte beslutninger når de skal leie eiendom fra en utleier. Dette inkluderer å sikre at leietakere har tilgang til teknisk kompetanse som kan hjelpe dem med å forstå de tekniske aspektene ved eiendommer de vurderer å leie.

Dette kan inkludere vurdering av bygningens tilstand, energieffektivitet, sikkerhet, samt optimalisere bygget for utforming av arbeidsplasser, sosiale soner, møterom og mer.

Kundene våre erfarer at de sparer betydelige beløp ved å unngå merkostnader i forbindelse med tilpasninger av nye lokaler, men også ved at vi bistår i forhandlinger knyttet til tilbakelevering av de gamle lokalene.

 

Bilde av prosjektleder som inspiserer en spilevegg for planlegging av montasjearbeid.

Med den nye byggtekniske rådgiveren på plass, har First Mover Group nå et voksende team av rådgivere med sterk faglig kompetanse som kan hjelpe leietakere med å navigere i det stadig mer komplekse eiendomsmarkedet.

Vårt byggetekniske team kan bidra med spesialistkompetanse i alle fasene av et relokaliseringsprosjekt:

  1. Utarbeide kravspesifikasjon og en detaljert beskrivelse av gårdeiers/entreprenørs leveranser
  2. Følge opp at bygge- eller tilpasningsprosjektet blir i henhold til avtalte kvaliteter og kostnader
  3. Dokumentere tilstanden og bistå med tilbakelevering av de gamle lokalene man flytter ut av

 

 


Spørsmål?

Kristian Haughom
Markedsansvarlig – FMG
kristian.haughom@firstmovergroup.no
+ 47 993 19 785

 

Picture of Kristian Haughom

Kristian Haughom

Markedsansvarlig / Marketing Manager
+47 993 19 785
kristian.haughom@firstmovergroup.no

Author