Flytte kontor

First Mover Group er Nordens største kompetansemiljø på bedriftsflytting og rådgivning i forbindelse med å flytte kontor.

Er din bedrift klar for å flytte til en ny og bedre arbeidsplass?

First Mover Group tilbyr en tilpasset totalleveranse for relokalisering av bedrifter slik at kundens ansatte kan fokusere på egen virksomhet og egne arbeidsoppgaver, mens vi tar oss av flytteprosjektet.

Nedetid på egne ansatte kan være av de største utgiftspostene for et flytteprosjekt, ofte et resultat av at bedriften avser større ressurser enn nødvendig. Det gjør vi noe med. Vi håndterer hele flytteprosessen gjennom ett kontaktpunkt - helt fra søkemegling av nye lokaler og frem til kunden har flyttet inn i nye lokaler.

KU-nettside

I vår kundeundersøkelse for 2023 svarte 96% at de var fornøyd eller svært fornøyd med vår leveranse, samtidig vil 91% anbefale oss videre til andre bedrifter som skal flytte.

Kundene våre vektlegger kompetanse, kvalitet og gode relasjoner fremfor pris - de ønsker forutsigbarhet i flytteprosessen til nye kontorlokaler. Dette gjenspeiles også i en økende inngåelse og bruk av rammeavtaler.

Benytt gjerne skjemaet til forespørsel om rammeavtale med oss.

Euro Accident

Hvert år flytter vi ca. 45.000 ansatte til sin nye arbeidsplass.

Kundeundersøkelsen fra 2023 viser at kompetanse, kvalitet og anbefalinger fra andre er avgjørende viktig for våre kunder. 91,3% av respondentene vil anbefale oss videre til andre selskaper som skal flytte.

I videoen kan du høre hvordan Euro Accident opplevde sitt første flytteprosjekt med oss.

Flytte kontor?

Ta kontakt med oss i dag for rådgivning og utførelse av kontorflyttingen.

Det er en svært kompleks prosess å flytte kontor, med lange strategiske prosesser i forkant av den fysiske operative flyttingen. Å planlegge et flytteprosjekt i forkant, bidrar til å redusere tidsbruken i den fysiske flytteprosessen.
Vi hjelper bedrifter å flytte kontor i hele landet - med kontor i Oslo, Drammen, Trondheim, Bergen og Stavanger.

VI HAR NYLIG GJORT FLYTTEPROSJEKT FOR

kristian-haughom2-1-1
Markedsansvarlig
Kristian Haughom
2K2A4992-3
Salgssjef Oslo
Bastian Aaberg
didrik
Salgsansvarlig Vestlandet
Didrik Kristiansen
Salgssjef Region
Eivind Klubbenes