Bedriftsflytting

First Mover Group er Nordens største kompetansemiljø på bedriftsflytting og rådgivning i forbindelse med flytteprosessen.

Er din bedrift klar for å flytte til en ny og bedre arbeidsplass?

First Mover Group tilbyr en tilpasset totalleveranse for relokalisering av bedrifter, slik at kundens ansatte kan fokusere på egen virksomhet og egne arbeidsoppgaver, mens vi tar oss av flytteprosjektet.

Nedetid på egne ansatte kan være av de største utgiftspostene for et flytteprosjekt, ofte et resultat av at bedriften avser større ressurser enn nødvendig. Det gjør vi noe med. Vi håndterer hele flytteprosessen gjennom ett kontaktpunkt - helt fra søkemegling av nye lokaler og frem til kunden har flyttet inn i nye lokaler.

KU-nettside

I vår kundeundersøkelse for 2023 svarte 96% at de var fornøyd eller svært fornøyd med vår leveranse, samtidig vil 91% anbefale oss videre til andre bedrifter som skal flytte.

Kundene våre vektlegger kompetanse, kvalitet og gode relasjoner fremfor pris - de ønsker forutsigbarhet i flytteprosessen til nye kontorlokaler. Dette gjenspeiles også i en økende inngåelse og bruk av rammeavtaler.

Benytt gjerne skjemaet til forespørsel om rammeavtale med oss.


VI HAR NYLIG GJORT FLYTTEPROSJEKT FOR

Våre Tjenester

First Mover Group er Nordens største totalleverandør av relokalisering for bedrifter. Med våre over 300 ansatte hjelper vi hvert år 45.000 ansatte å finne, utforme og flytte til sin nye arbeidsplass.