Om oss

First Mover Group tilbyr et totalkonsept innen bedriftsflytting.

Vi bistår bedrifter fra behovet for nye lokaler melder seg til dere er på plass i nye lokaler – og de gamle lokalene er tilbakelevert. Vi er utelukkende bedriftens rådgiver og hjelper dere enten leiekontrakten skal reforhandle eller dere søker etter nye lokaler. Deretter leder vi prosessen fra leiekontrakten er signert og sørger for at lokalene tilpasses kravspesifikasjonen og utformes slik at målsetningen med flytteprosessen oppfylles. Til slutt planlegger og gjennomfører den den fysiske flyttingen med minst mulig nedetid både i produksjonen og i administrasjonen og sørger for at en god opplevelse for alle ansatte.

Kvalitet og god service står i fokus i alt vi gjør. Dette gjenspeiles også i våre verdier; Profesjonelle, Sammen og Fremover. For våre kunder betyr det at First Mover Group har en faglig styrke og drivkraft, at vi er den som løser problemstillinger, og det skal være trygt og hyggelig å jobbe med oss.

Som den største aktøren i bransjen har vi et medansvar til å bidra aktivt med miljø- og samfunnsengasjement. I First Mover Group har vi stort fokus på mest mulig miljøvennlig drift og utnyttelse, og vi er ISO-sertifisert, Grønt Punkt-medlem og UN Global Compact-medlem.