Aktuelt | DNB flytter til K8 – Stavangers nye signalbygg!

DNB flytter til K8 – Stavangers nye signalbygg!

DNB flytter til K8 – Stavangers nye signalbygg!

DNB har igjen valgt FMG når de flytter inn i Stavangers nye signalbygg, K8.

Selve flytteprosjektet utføres i inngangen til 2024, hvor dagens 6 etasjer i Ankerkvartalet skal bli til 2 etasjer i Knud Holms gate.
Formålet med flyttingen er å effektivisere samarbeidet mellom ulike avdelinger.

 

 

– Vi gleder oss utrolig mye til å flytte inn i nye lokaler i januar 2024. Vi får et toppmoderne kontor med alle fasiliteter og beholder vår sentrale plassering midt i Stavanger. Vi skal fortsatt ha åpen drop-in for våre kunder, med gode parkeringsmuligheter og praktisk tilrettelagte lokaler, sier regionbanksjef Terje R. Fanebust.

De nye kontorlokalene vil også være med å bygge videre på en fremtidsrettet og miljøbevisst merkevare, noe som også vil gjenspeile seg i flytteprosjektet.
Noen andre leietakere som har sikret seg en plass i signalbygget er: Helse Vest, Thommesen, Deloitte, Mango og Melberg Partners.

K8 bygges midt i Stavangers sentrale forretningsdistrikt, tett på fylkets viktigste kollektivknutepunkt. Her er det kort vei til Vågen, til byens gågater, butikker, kulturinstitusjoner, restauranter og annet byliv. K8 styrker sentrum og St. Olavs-området med 600 kontorarbeidsplasser, spennende spisesteder, flott utsikt og framtidsrettede klima- og miljøløsninger. K8 skal sertifiseres som BREEAM Excellent og WELL Gold.

 

Bilder: Base Property

Kom i kontakt

Ønsker du at vi kontakter deg for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Kom i kontakt med oss på telefon 40 49 03 00
eller e-post salg@firstmovergroup.no

Kontakt oss