Aktuelt | Vi har flyttet Kvinneklinikken til Glasbokkene!

Vi har flyttet Kvinneklinikken til Glasbokkene!

 

Ved foten av Ulriken, like nord for Sentralblokka, finner du Glasblokkene. Første del av byggingen var ferdig i 2016, her finner du Klinikk psykisk helsevern for barn og unge (PBU), Habiliteringstenester for barn og unge (HABU) og Energisenteret for barn og unge i Glasblokkene.

23. oktober 2023 flyttet Barne- og ungdomsklinikken inn sammen med de kirurgiske poliklinikkene for barn og unge. 7. november flyttet vi Kvinneklinikken inn i det som nå er et komplett sykehus med sengeposter, poliklinikker, mottak, 12 operasjonsstuer, radiologiske tenester, laboratorium for blodpørver og forskningsareal.

Vi har levert over 1300 timer med operativ flytting til prosjektet og flyttet opp mot 8000 enheter i løpet av prosjektet.

Dette inkluderer en del esker, noen møbler og en omfattende mengde spesialgods i form av sykehusmateriell. I tillegg har vi flyttet 40 senger som er blitt trillet fra sentralblokken til Glasblokkene gjennom tunellene, samt 80 senger som er kjørt fra gamle KK til sentralblokken for gjenbruk på sykehuset.

Vi takker for oppdraget og et godt samarbeid, og gratulerer samtidig Helse Bergen Hf med et nytt viktig bygg for hele Vestlandet!

 

Flere bilder fra prosjektet

 

 


 

 

Kristian Haughom
Markedsansvarlig
+47 993 19 785
kristian.haughom@firstmovergroup.no

 

Kom i kontakt

Ønsker du at vi kontakter deg for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Kom i kontakt med oss på telefon 40 49 03 00
eller e-post salg@firstmovergroup.no

Kontakt oss