Aktuelt | Aibel har reforhandlet 30.000 kvm i Asker!

Aibel har reforhandlet 30.000 kvm i Asker!

Aibel AS er leietaker i Hagaløkkveien 28 i Asker, og har etter 10 år i bygget gode erfaringer både med bygget og utleier Oslo Pensjonsforsikring – nå forlenger de leieforholdet.

Aibel har reforhandlet 30.000 kvm i Asker!

Dagens leiekontrakt løper ut sommeren 2024, og selskapet ønsket å gå bredt ut for å sikre den beste løsningen for fremtidig lokasjon av Aibel AS.

Selskapet ser viktigheten av å tilby sine ansatte tidsmessige og inspirerende lokaler, med egnet beliggenhet i forhold til de ansattes bosted og offentlig kommunikasjon.


– En plassering som gir lett adgang fra Drammen i syd og Oslo-regionen i nord og godt plassert ifht. kollektivtransport. I tillegg har vi gode tilbakemeldinger fra våre ansatte som brukere av bygget, samt at vi har gode og gjennomtenkte løsninger for oppgradering av lokaler, sier Hans-Jakob Berge, som er Head of Facilities Management & Real Estate i Aibel.

Etter en grundig prosess hvor flere gode alternativer ble utredet, falt valget til slutt på å bli værende i Hagaløkkveien 28. Bygget vil i regi av Oslo Pensjonsforsikring bli renovert og tilpasset et fremtidsrettet arbeidsmiljø.


– Av endringer vil vi i det oppgraderte bygget få et eget møteroms senter, samt et det foreligger en opsjon på å bygge et auditorium. Kantinen vil få et helt nytt uttrykk og gi en mer tilnærmet restaurantopplevelse. Ellers er det lagt vekt på å bedre ventilasjon, solavskjerming og generelt modernisere overflater i ny «drakt», slik at de ansatte får en enda bedre opplevelse av å være på jobb, legger Berge til.

Aibel AS engasjerte FMG Realia AS v/ Hans Jakob Garnæs som rådgiver i prosessen frem mot signering av ny leiekontrakt. I fasen frem mot innflytting, har selskapet engasjert rådgiveravdelingen i FMG Realia AS.


– Aibel er meget fornøyd med gjennomføringen av denne prosessen og vil kunne anbefale dette for andre selskap. Den største verdien ved å engasjere FMG Realia har vært kunnskap og erfaring hos rådgiver og at selskapet også kan tilby oppfølging i neste fase av prosjektet – flytteprosjekt til og fra midlertidige lokaler.
 God oppfølging og dialog i hele prosessen har bidratt til en svært positiv opplevelse i dette samarbeidet, avslutter han.

 

Våre Ressurser

Hans Jakob Garnæs

Hans Jakob Garnæs
Rådgiver – FMG Realia
hans@realia.no
+ 47 977 69 810

 

Kristian Haughom
Markedsansvarlig – FMG
kristian.haughom@firstmovergroup.no
+ 47 993 19 785

 

 


Les mer om Fleksibilitet i leieperioden og hvordan vi optimaliserer eksisterende eller nye leieforhold.

Kom i kontakt

Ønsker du at vi kontakter deg for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Kom i kontakt med oss på telefon 40 49 03 00
eller e-post salg@firstmovergroup.no

Kontakt oss